Nieuws   Zoeken 

Marie-Jose's gebakken bloemkool
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool, in roosjes
2 uien
1 el kerrie
1 goudbouillonblokje/zout/peper
wat water
olijfolie
Bereiding:
Fruit de uien in de olijfolie lekker bruin, dan de kerrie erbij, de bloemkoolroosjes erbij. Even roerbakken zodat de bloemkool helemaal geel is. zout/peper en goudbouillonblokje (verkruimelen) erbij.
Wat water en 10 min. laten koken. Het lekkerst is het als het vocht helemaal verdampt is.
Receptnummer: 2531 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Marie-Jose Heijmans
Opmerking:
Lekker met een karbonaatje en pasta.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept