Nieuws   Zoeken 

Mari's driekleurenpasta met appel-tonijnsaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram driekleuren spiralenpasta
olijfolie
zout
1 grote appel
1 el citroensap
1 courgette
2 blikjes tonijn in olie
vers gemalen peper
2 dl slagroom
1 el kappertjes
1 citroen
1 ui
Bereiding:
voorbeiden:kook de pasta zoals het op de verpakking staat. snipper de ui schil de appel en maak er stukjes van, sprenkel de citroen over de appel, snijd de courgette in dikke plakken en snijd het dan in reepjes. giet de tonijn af. verhit een beetje olie in de pan fruit hierin de ui de appel en de courgette. schep de tonijn met vers gemalen peper en zout door het appel-groente mengsel. roer de room erdoor en verwarm de massa zonder te koken. schep de pasta door de saus. bestrooi het gerecht voor het serveren met de kappertjes en garneer mer partjes citroen.
Receptnummer: 2611 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: mari
Opmerking:
voedingswaarde per persoon: eiwit 15 gram, vet 21 gram, koolhydraten 28 gram, kcal 361,
eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept