Groentetaartvulling
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr. fromage frais (AH)
3 eieren
3 el bloem
2 uien (ca. 200 gr.), gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesnipperd
2 rode paprika’s (ca 200 gr.) in kleine blokjes
1 tl zout
versgemalen peper
Bereiding:
klop de eieren een voor een door de fromage frais en klop er vervolgens de bloem door. spatel ui, knoflook, paprika, zout en peper door het mengsel. verdeel de vulling over de taartbodem en bak de taart in het midden van de oven tot hij gerezen en goudbruin is. laat de taart 5 min. afkoelen en neem hem dan uit de vorm. serveer de gegarneerde taart (lauw)warm als lunchgerecht
Receptnummer: 263 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept