Nieuws   Zoeken 

Boerenmetworst uit de wok
Ingredienten: (2 pers.):
1 gesnipperde ui
1 gesnipperd teentje knoflook
2 el olie
400 gr. ltaliaanse roerbakgroenten
300 gr. Boerenmetworst (Stegeman) in plakjes
250 gr. in plakjes gesneden kastanjechampignons
3 el santen (zakje, Conimex)
1 dl heet water
1/2 tl sambal
2 el ketjap
1 tl ketoembar
peper en zout
1 in ringetjes gesneden bosuitje
Bereiding:
Bak de gesnipperde ui en het gesnipperde teentje knoflook in de olie al omscheppend 5 min. Bak de roerbakgroenten, de plakjes boerenmetworst en de plakjes kastanjechampignons al omscheppend 5 min. mee. Voeg santen en heet water toe en breng het aan de kook. Breng op smaak met sambal, ketjap, ketoembar en peper en zout. Garneer met ringetjes bosui.
lekker met witte rijst en seroendeng.
Receptnummer: 278 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept