Nieuws   Zoeken 

Moos' Citroenspaghetti
Ingredienten: (3 pers.):
400 g. gedroogde spaghetti (van harde tarwe)
2 citroenen
scheut olijfolie
4 tenen knoflook
peper /zout
bosje peterselie
handje geraspte kaas (naar smaak)
Bereiding:
kook de spaghetti in water met een beetje zout en een eetlepel olijfolie (afhankelijk van de soort zo'n 6 tot 9 minuten). Pers tegelijkertijd 2 citroenen en meng dit met de scheut olijfolie. Hak de tenen knoflook en de peterselie zeer fijn (niet persen a.u.b.) en bestrooi dit met peper en zout en voeg ze toe aan het citroenmengsel. Laat de gekookte spaghetti even uitlekken en schep het in een schaal. Meng de citroenmelange er goed doorheen en strooi de kaas er losjes overheen.
Receptnummer: 2842 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 12 min. | Meer recepten van: Moos Fernandes
Opmerking:
Dit kan als lunchgerecht (ook koud) of als bijgerecht (bij vis) en is met een salade ook lekker na een dagje op het strand.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept