Nieuws   Zoeken 

Mieke's zoon lievelings recept
Ingredienten: (4 pers.):
ong. 4 ons kipfilet
knoflook
4 ons sperciebonen(vers of diepvries)
4 ons mie of rijst
ketjap, zout en peper
zakje Conimex ketjap-sate saus
Bereiding:
Als je verse sperciebonen gebruikt deze eerst net gaar koken. Olie in wok en geperste knoflook erin. Kipfilet in stukjes even bakken, tot ze bruin zijn. Grote scheut ketjap, peper en zout erbij en even sudderen. Mie of rijst koken vlgs voorschrift. Sperciebonen en mie (of rijst) bij kip doen en goed door elkaar mengen. Zakje saus maken zoals aangegeven en apart serveren.
Receptnummer: 2847 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Mieke
Opmerking:
Mijn zoon is een slechte eter. Maar als dit op tafel komt, eet hij 2 grote borden vol.
Je kan de kip ook een uutje laten marineren in de knoflook,olie, peper, zout en ketjap.Alles kan dan zo de wok in.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept