Nieuws   Zoeken 

Hertveldt's koteletten met kaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 filetkoteletjes
2 sneden extra oude kaas
peper
zout
paprikapoeder
olijfolie
Bereiding:
Bak de koteletjes mooi bruin in de olijfolie. De olijfolie niet zo heet laten worden als boter. Kriuden met peper, zout en paprika. Als de koteletjes mooi bruin zijn de sneetjes oude kaas erover verdelen en zachtjes laten smelten. Het vlees uit de pan nemen, op een bord leggen en onder de grill warm houden. Doe een scheutje water in de pan en schraap alles goed los. Breng de jus op smaak met zout en peper en bind met maiszetmeel. Schik het vlees op een bord, serveer er een lekker "stoemp" van wortelen,broccoli,prei, enz... bij en voorzie van de nodige saus. Lekker,eenvoudig gerecht en toch verrassend. Smakelijk eten.
Receptnummer: 2857 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Hertveldt Gentil
Opmerking:
Beentjes kunnen op voorhand verwijderd worden maar wij peuzelen er liever aan.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept