Nieuws   Zoeken 

Betty's roergebakken vis met shoarma-kruiden
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram kabeljauwfilet in stukjes
eetlepel shoarmakruiden
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
2 theel. olijfolie.
Bereiding:
Snijd de kabeljauw in ongeveer gelijke stukjes en vermeng hem met de shoarmakruiden,snijd de paprika's en de ui in stukjes , vermeng dit alles met elkaar en zet dit minimaal 2 uur terug in de koelkast. Verhit de wok met daar in 2 theelepels olijfolie(of meer naar believen) doe het vismengsel erin en bak het op niet al te hoog vuur in 7 tot 10 minuten gaar, blijf voortdurend voorzichtig omscheppen.
Receptnummer: 3063 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Doe de 'vishoarma' in een pitahbroodjes met een lekkere salade. of eet dit met friet. Als je dit eenmaal hebt geproeft wil je meer
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept