Ingredienten: (3 pers.):
pasta na keuze
4 Grote grotchampions (AH)
125 ml chrême fraiche
125 ml koksroom
125 gr Roomkaas met ananas(AH)
80 gr Boursin met kruiden
5-6 gedroogde tomaten (potje)
1-2 th l gedroogde Italiaanse keukenkruiden
2-3 el (noten) olie
2 th l groene pesto
1 th l knoflook (potje) of 2 teentjes
1 runderbouillonblokje
1 zakje geraspte kaas
1 fles witte zoete wijn een glasje nodig | Bereiding:
Breng het bouillonblokje samen met ruim water aan de kook en kook hier in de pasta gaar Maak de paddestoelen schoon en snij ze in dunne plakjes Snij de tomaatjes in kleine stukjes Als je knoflookteentjes gebruikt de fijn snipperen Verhit de olie in de pan Bak hierin de knoflook alleen als je teentjes gebruikt Doe de paddestoelen in de pan en bak deze tot ze beginnen te verkleuren en giet hierbij het glaasje wijn.even verwarmen zodat het door de paddestoelen opgenomen wordt. Voeg dan de roomkaas en boursin erbij en zolang verwarmen (Warmtebron iets lager zetten) tot de kazen zijn gesmolten. Goed blijven roeren om aanbranden te voorkomen Dan de tomaten, pesto, knoflook (potje) en de kruien erbij doen, en het er goed doorroeren. Giet er de koksroom bij en even inlaten koken tot het iets dikker wordt. Giet de pasta af even laten uitlekken en dan op de borden doen. Strooi er geraspte kaas over en dan de saus. Eet Smakelijk |