Mascha's pasta met zalm
Ingredienten: (3 pers.):
pasta
zalmfilet (ca 250 gr)
creme fraiche (kleine verpakking)
uien
verse knoflook
kruiden
Bereiding:
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking (giet bij het water een scheutje olijfolie). Snijd ondertussen de zalm in fijne snippers.

Verhit in een (wok)pan een beetje olijfolie en roerbak de verse knoflook en uien. Indien de de pasta gaar is, laat deze drogen en voeg het vervolgens toe in de pan en roerbak de pasta.
Voeg de creme fraiche toe en breng het geheel op smaak met gedroogde of verse kruiden (bieslook, peterselie, Italiaanse kruiden, oregano enz) Voeg als allerlaatste de fijngesneden zalm toe.

Serveer tip: ciabatta brood en/of lekkere salade.

Dit gerecht is zowel koud als warm te eten.
Receptnummer: 311 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Mascha
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept