Nieuws   Zoeken 

Edwin`s indische bamisoep
Ingredienten: (4 pers.):
400 ons kipfilet
1 courgette
1 bamipakket (groot)
1 bakje champignons
1 ijsbergsla
5 pakjes Saimin Instant Noodles KIP (verkrijgen bij TOKO of grote supermarkten)
gefruite uitjes
peper
knoflook
zout
olijfolie
kroepoek
Bereiding:
Snijd de champignons in plakjes. Eveneens als de courgette. Bak de kipfilet (in blokjes gesneden) in olijfolie in een wok met peper, knoflook en zout. Als dit klaar is verwijder de kipfilet uit de wok, en bak de champignos bruin. Verwijder ook deze en bak vervolgens de courgette. In de tussentijd zet je een pan met water op. Zie op de Saimin pakjes hoe dat moet. Doe het bamipakket bij de courgette en voeg ook de kip en champignons toe. Dit alles even roerbakken op laag vuur, zodanig dat er een bruin prutje ontstaat. De pan met water + Saimin bami toevoegen aan de wok. Goed roeren. Soep opdienen in diepe borden. Reepje Ijsbergsla over de soep gooien en ook de gefruite uitjes. Smullen maar. Vergeet de Kroepoek niet.
Receptnummer: 3110 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Edwin Stenneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept