Nieuws   Zoeken 

Titia's vis met basilicum korstje
Ingredienten: (2 pers.):
2 moten vis: b.v. kabeljauw, koolvis, wijting etc.
50 gr. geraspte oude kaas
2 theelepels gedroogde bassilicum, of 3 thee lepels verse basilicum of 3 theelepels pesto.
2 eetlepels paneelmeel.
Peper en zout naar smaak.
Bereiding:
Gebruik het liefst ontdooide vis. Bij het gebruik van bevroren vis 10 minuten bij de baktijd optellen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi de vis met peper en zout. Leg de vis op een vuurvaste platte schaal of bord. Vermeng de kaas met bassilicum en paneermeel. Bedek de vis met het kaas-kruiden mengsel en zet de schaal ongeveer een kwartier in de oven tot het door en door heet is en goudbruin.
Receptnummer: 3225 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Titia van Nierop
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept