Nieuws   Zoeken 

Engeltje's garnalensoep
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik kippencremesoep
1 potje kippenvlees in bouillon
1 blik garnalen (127g) uitgelekt
2 eetl. peterselie
2 eetl. room
Bereiding:
Doe de inhoud van het blik soep in een pan, doe er de helft van de inhoud van het blik aan water bij en laat dit samen warm worden. Klop de soep glad en giet er dan de bouillon van het kippenvlees bij en het vocht van de garnalen. Roer er de gehakte peterselie door. Wacht tot vlak voor het opdienen met het toevoegen van de garnalen. Warm deze, zonder de soep te laten koken, even mee. Dien de soep in soepkoppen op. Doe er tot slot een scheutje room in.
Receptnummer: 3229 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Engeltje
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept