Beppie's eiersalade met bloedworst |
Ingredienten: (4 pers.):
6 Eieren
200 gr. bloedworst
4 Gekookte gekookte aardappelen
3 Eetl. olie
1 Afgetreken eetl. mosterd
1 Eetl. azijn
2 theel. geraspte ui
Zout / verse peper
1 Augurk
Wat radijsjes of een stuk komkommer
| Bereiding:
De eieren hard koken (10 min.). Af laten koelen en pellen. Snijd eieren, bloedworst en aardappelen in grove stukken. Roer een sausje van olie, mosterd, azijn, ui en zout/peper naar smaak. En vermeng het ei/bloedwostmengsel met het sausje. Beleg boterhammen met zeer dunne plakjes augurk en radijs of komkommer alvorens het mengsel erop te scheppen. |
Receptnummer: 3293 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax |
Opmerking: Ik weet wel dat bijna niemand meer bloedworst eet, maar het is een van mijn favoriete slaatjes! Vind dat het best moet kunnen met Pasen. Er zitten per slot eieren in!! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |