Nieuws   Zoeken 

Beppie's eiersalade met bloedworst
Ingredienten: (4 pers.):
6 Eieren
200 gr. bloedworst
4 Gekookte gekookte aardappelen
3 Eetl. olie
1 Afgetreken eetl. mosterd
1 Eetl. azijn
2 theel. geraspte ui
Zout / verse peper
1 Augurk
Wat radijsjes of een stuk komkommer
Bereiding:
De eieren hard koken (10 min.). Af laten koelen en pellen. Snijd eieren, bloedworst en aardappelen in grove stukken. Roer een sausje van olie, mosterd, azijn, ui en zout/peper naar smaak. En vermeng het ei/bloedwostmengsel met het sausje. Beleg boterhammen met zeer dunne plakjes augurk en radijs of komkommer alvorens het mengsel erop te scheppen.
Receptnummer: 3293 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Ik weet wel dat bijna niemand meer bloedworst eet, maar het is een van mijn favoriete slaatjes! Vind dat het best moet kunnen met Pasen. Er zitten per slot eieren in!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept