Nieuws   Zoeken 

Marloes' scaloppa a la gorgonzola
Ingredienten: (4 pers.):
150 a 200 gram gorgonzola of danish blue
(voor pittige saus is danish blue aan te bevelen)
4 teentjes knoflook
250 ml slagroom
750 gram kipfilet/varkenshaas
witte wijn
peterselie
Bereiding:
Voor de kipfilet/varkenshaas geldt dat het erg lekker is om deze vantevoren even een beetje te kruiden. Bereiding saus: Doe de kaas in een pannetje samen met de slagroom. Als de kaas gesmolten is dan de teentjes knoflook erbij doen. Naar eigen smaak peper, witte wijn en peterselie toevoegen. Als de saus te dun dan kun je deze gewoon verdikken met bindmiddel. Wanneer de overheerlijke saus op goede smaak is dan kun je deze verdelen over het vlees.
Receptnummer: 3297 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: marloes bloembergen
Opmerking:
Als je bij dit gerecht stokbrood, salade en aardappelschijfjes/patatjes serveert is de maaltijd helemaal compleet!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept