Nieuws   Zoeken 

Ingrid's duivelkes vlees
Ingredienten: (6 pers.):
1 kg varkenspoulet
4 uien
1 pond champignons
8 eetl curry
8 eetl ketjap
8 eetl azijn
1 potje paprika zoetzuur
1 eetl pindakaas
peper
zout
Bereiding:
Bak het vlees. Voeg dan zout, peper de fijn gesneden uien en champignons toe, en bak dit nog even samen mee. Voeg dan de curry, ketjap, azijn, paprika en de pindakaas en eventueel wat water toe. Laat dit samen langzaam gaar worden. Eventueel wat binden
Receptnummer: 3373 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Ingrid
Opmerking:
Het smaakt heel lekker bij rijst met rauwkost. Maar ik maak het ook wel eens voor vrienden bezoek, maar dan met stokbrood, augurken en perziken uit blik.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept