Nieuws   Zoeken 

Natasja's vis in het groen
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr rode poon, kabeljauw of andere visfilet
40 gr magarine
zout/ peper
1/2 eetl marjolein
1 eetl gehakte kervel
2 eetl kappertjes
sap van 1/2 citroen
2 eetl gehakte peterselie
Bereiding:
Vis schoonmaken onder de kraan. Vuurvaste schaal met margarine inwrijven en de vis hierin leggen. Helft van margarine smelten met weinig zout en veel peper, gehakte marjolein en kervel. Dit over de vis schenken. In voorverwarmde oven op 200C voor ca 30 min. Rest van margarine smelten en hier kappertjes bij doen, citroensap, peper, gehakte peterselie. Dit sausje over de vis schenken. Dit is bijv bij snijbonen erg lekker.
Receptnummer: 3401 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept