Nieuws   Zoeken 

Natasja's romige aardappeltjes met vis en peterselie
Ingredienten: (4 pers.):
olie
500 gr kabeljauwfilet
1 dl droge witte wijn
4 eetl gehakte peterselie
750 gr panklare krieltjes
400 gr panklare snijbonen
1,5 dl crème fraiche
peper/zout
Bereiding:
Olie in de pan verhitten, bak hierin al omscheppend de aardappeltjes in ca 7 min bruin. Voeg hier de in stukjes gesneden vis en snijbonen aan toe, voeg ook de wijn erbij. Alles met deksel erop in ca 7 min gaar laten stoven. Crème fraiche erdoor roeren en alles aan de kook brengen. Peterselie, zout en peper naar smaak toevoegen.
Receptnummer: 3406 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept