Nieuws   Zoeken 

Giuli's Oranje Chocolade Truffels
Ingredienten: (6 pers.):
100 g pure chocolade
100 g roomboter
100 g poedersuiker
25 g cacaopoeder
1 el geraspte sinaasappelschil
1 el sinaasappellikeur
1 potje oranjehagel
Bereiding:
Breek de chocolade boven een steelpan en hang deze in een pan met koken water. Laat de chocolade al roerende smelten. Klop in een kom de boter in 5 min tot een romige massa. Spatel deel voor deel de poedersuiker, cacao, gesmolten chocolade, sinaasappelschil en de likeur erdoor. Laat dit mengsel 2-3 uur in de koelkast opstijven. Doe de oranjehangel over in een kommetje. Vorm van de chocolademassa balletjes ter grootte van een walnoot en rol ze door de oranje hagel. Leg de truffels op een schaaltje tot gebruik in de koelkast
Receptnummer: 3440 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept