Nieuws   Zoeken 

Lisette's Hongaarse paprikaprut
Ingredienten: (2 pers.):
1 groene paprika
1 gele paprika
1/2 el zonnebloemolie
2 uien
1 el paprikapoeder
2 ontvelde tomaten in vieren (of blikje tomatenblokjes)
1 losgeklopt ei
peterselie (ter garnering)
Bereiding:
Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in reepjes. Zet ze apart. Verhit de olie in de koekenpan op matig vuur en fruit de uien al roerend in een paar minuten glazig. Voeg de paprika's toe en bak ze onder af en toe roeren 5 minuten mee. Voeg de tomaten toe en bak ze onder af en toe roeren 2 minuten mee. Voeg het geklopte ei toe. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Blijf roeren tot het ei gaar is. Dien het gerecht meteen op en garneer met peterselie. Snel en oh zo zalig!
Receptnummer: 3442 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Li SETte
Opmerking:
Serveer met rijst of aardappeltjes. Ter variatie: Gebruik rode paprika in plaats van gele. Vervang de tomaten door pomodori en de ui door prei.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept