Irene's pestopasta
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. pasta naar keuze
250 gr. spekblokjes
250 gr. champignons
250 gr. belegen kaas (aan een stuk)
1 potje groene pesto
2 middelgrote uien
2 teentjes knoflook
Bereiding:
Snij de uien en de knoflook, en bak dit samen met de spekjes. Zet ondertussen de pasta op.
Snij de champignons in nog behoorlijk grote stukken, en bak dit mee. Terwijl dit bakt, kunt u alvast de belegen kaas in blokjes snijden.
Als de pasta gaar is, deze afgieten en vermengen met het champignon/ uien/ spekmengsel.
Doe nu de pesto erbij, en tot slot de kaas.
Serveer het geheel als de kaasblokjes nog nét niet helemaal gesmolten zijn.
Receptnummer: 360 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ireen
Opmerking:
Bovenop de pesto ligt vaak een dikke laag olijfolie. Dit zou u in het kookwater van de pasta kunnen gieten. Zo krijgt de pasta een lekkere smaak, en gaat het niet plakken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept