Nieuws   Zoeken 

Marie-Jose's asperges-soep
Ingredienten: (6 pers.):
2 liter asperges-vocht
6 eetl. bloem
1 ons kipfilet [vleeswaren]
200 gr.kastanje-champignons
wat geh. peterselie
3 gek. asperges
Nootmuskaat/peper/zout
Goudboullion
Bereiding:
Wat koud asperges-vocht mengen met de bloem. De rest van het vocht langzaam aan de kook brengen, al roerende het bloem-papje toevoegen. Goed blijven roeren en even laten door koken. Voeg de rest van de ingr. toe en maak op smaak. Doe de hakte peterslie onder in de soepkop en serveer met met harde warme broodjes en kruiden- boter.
Receptnummer: 3604 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: M-J
Opmerking:
Als Limburgse moet ik dit recept een maal per jaar maken,heerlijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept