Nieuws   Zoeken 

Diana's zoetzuurvlees op chinese wijze
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond hamlappen
3 winterwortelen
2 grote uien
1 grote komkommer
5 eetlepels curry
2 eetlepels ketjap manis(zoet)
4 eetlepels suiker
4 eetlepels azijn
Bereiding:
Vlees in blokjes snijden, en kruiden met peper, zout en wat knoflookpoeder, gaar bakken in ongeveer 20 minuten. Snijd de wortels en de uien in schijfjes, bak de wortels en de ui glazig. Na ongeveer 10 minuten de komkommer (in schijfjes) bij de wortels en de uien mee bakken. Dan een papje maken van curry, ketjap, suiker, azijn, 2 eetlepels water en een klein beetje maizena. Papje door het vlees roeren en de groenten erbij. Alles door elkaar roeren tot een gebonden saus is ontstaan. Eet smakelijk !!!
Receptnummer: 3607 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Diana Schipper
Opmerking:
serveren met rijst, atjar tampoer en kroepoek
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept