Nieuws   Zoeken 

Chayenne's andijvie ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
pond rundergehakt
500 gr andijvie
3a4 uien
creme fraiche
500 gr aardappels
chilipoeder 1th.
paprikapoeder 1 th.
cayennepeper 1 th.
zakje geraspte kaas
Bereiding:
Bak het gehakt rul aan en vermeng het met de creme fraiche en de kruiden. Vet een ovenschaal in en schud het gehaktmengsel hierin Snijd de uien in ringen en bak deze lekker bruin aan. Leg ze dan op het gehaktmengsel De andijvie koken en als hij goed uitgelekt is over de uien heen verdelen. Van de aardappels een puree maken en over de andijvie verdelen De gerapte kaas over de aardappelpuree verdelen en in de voorverwarmde oven zetten totdat er een bruin korstje ontstaat.
Receptnummer: 3625 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: chayenne
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept