Nieuws   Zoeken 

Marie-Jose's kip-kerrie
Ingredienten: (4 pers.):
500gr kipfilets, 1 ui
1/2 courgette
1/2 orange paprika
1 blikje ananas[stukjes]
1 goudbouillon blokje
schepje sambal manis
400 ml water
zout/ peper/ kerrie
maizena
1 eetl. ketjap manis
Bereiding:
Snijd de kipfitels in reepjes. de courgette, paprika en ui in blokjes. fruit alles aan. Zet de pit lager en laat de kerriepoeder en de sambal even meebakken (alles naar smaak,natuurlijk] Blus af met ananassap, ketjap manis en water, blokje /zout /peper en binden met de maizena. Stukjes ananas erop het laatst door heen.
Receptnummer: 3684 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: M-J
Opmerking:
Lekker met wilde rijst of couscous en komkommersalade of roergebakken spitskool.
Als het geheel te pittig uitvalt doe ik er wel eens wat santen[zo'n blok daar snijd ik dan een stuk af en dat smelt gelijk]groetjes M-J.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept