Nieuws   Zoeken 

Freeman's eindeloos lekkere trendy vispotje!!!!
Ingredienten: (2 pers.):
Kabeljauw(hele fillet)
Viskruiden
Ui
Saffraan
Mosterd
Witte Wijn
Citroen
Bacon
Belegen kaas(plakjes)
Tomaat
Boter
Bereiding:
Gebruik 2 ovenschaaltjes en smeer ze in met boter. Leg de door midden gesneden filet in de schaaljes en strooi de vis kruiden en de saffraan er over heen.Smeer er dan mosterd overheen en bedek het daarboven op met plakjes bacon en leg daar weer de plakjes kaas op. Verdeel de fijn gehakte ui en snijd de citroen en tomaat in dunne plakjes en verdeel dit er boven op. Besprenkel het vis potje met wat Wijn en Citroen sap en doe er nog wat boter op.Dek de schaaltjes af met zilver folie en stop ze in een voor verwarmde oven net zolang tot dat de Kaas Goed gesmolten is en alles lekker pruttelt en stoomt. Serveer de vispotjes met wat groen en SMULLEN MAAR!!! Lekker met gebaken krieltjes en groenten.
Receptnummer: 3703 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: ROB
Opmerking:
Je kunt met dit soort vis potje eindeloos varieren met vis, Fruit de la mer, Gamba's, kruiden, enz.
Ook lekker voor op de BBQ in zilverfolie pakjes en verras je vrienden met iets nieuws.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept