Nieuws   Zoeken 

Lisette's Mexicaanse schotel
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr gehakt
zakje Silvo Mexicaanse gehakt kruiden
2 kleine potje (of dus 1 grote) creme fraise
potje/blikje mais
potje/blikje sperciebonen
tortillachips
geraspte kaas (lekker veel!)
Bereiding:
Bak de gehakt rul en voeg de kruiden toe. Vervolgens bonen toevoegen en even laten sudderen. Ondertussen de over even voorverwarmen op 150/175 graden. Op het einde de mais en creme fraise toevoegen. Alles in ovenschaal doen en de tortillachipjes erover verdelen. Als laatste de geraspte kaas erover en alles even in de oven zetten, totdat de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!
Receptnummer: 3766 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Li SETte
Opmerking:
Het is een makkelijk en snel recept. Zelf ben ik student en bij ons is het een zeer favoriet recept (mede door de kosten!!)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept