Patty's Geitenkaastaart
Ingredienten: (4 pers.):
bladerdeeg 5 á 6 plakken
150 á 200 gram zachte geitenkaas
paprika’s (rood, groen)
2 eieren
slagroom
Bereiding:
Bladerdeeg ontdooien en grote plak van maken. Lage, glazen taartvorm ermee bekleden. Paprika schoonmaken en onder grill legen tot ze zwart zijn en daarna ontvellen. Eieren door slagroom kloppen, geitenkaas erdoor verkruimelen. Mengsel over bladerdeeg gieten. Paprika in reepjes erover leggen. 30 á 45 min. in oven op ± 200 º C. Is zowel warm als koud lekker!
Receptnummer: 3775 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Patty
Opmerking:
Lekker als onderdeel van een koud buffet....
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept