Nieuws   Zoeken 

Hanneke's bief stroganoff
Ingredienten: (4 pers.):
2 uien
1 rode paprika
2 bakjes champignons à 250 g
500 g bieflappen
50 g boter of margarine
1 zakje stroganoffsaus
1 dl gezeefde tomaten (pak)
1 bekertje crème fraîche
zout, peper
aluminiumfolie
Bereiding:
Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Met keukenpapier champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bieflappen in blokjes snijden. In braadpan 25 g boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten rondom bruin bakken. Met vocht in diep bord scheppen en afdekken met aluminiumfolie. In dezelfde pan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten bakken. Champignons toevoegen en al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Stroganoffsauspoeder door gezeefde tomaten roeren. Mengsel al roerend aan champignons toevoegen. Crème fraîche erdoor roeren. Vlees met vocht erdoor scheppen en door en door heet laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met stokbrood.
Receptnummer: 3816 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 18 min. | Meer recepten van: Hanneke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept