Nieuws   Zoeken 

Giuli's lasagne met peren en chorizo (van Michelle)
Ingredienten: (2 pers.):
3 ons chorizo
lasagne vellen
oude geraspte kaas
1 blikje halve peren, in plakjes
Italiaanse kruiden
1 klein blikje tomatenpuree
Bereiding:
Laat de peren uitlekken en vang het sap op. Vermeng het sap met de tomatenpuree en doe er de kruiden door. Verwarm de chorizo in een pan (hoeft niet echt te bakken), voeg de tomatenpuree/perensap toe en laat het op zacht voor even pruttelen. Oven voorverwarmen volgens de gebruiksaanwijzing van de lasagne. Ovenschaal vullen met een klein beetje saus, lasagne en daarover de peren, dan weer een laag lasagne, saus, etc. Totdat alles op is. Strooi er dan de kaas over en doe het in de oven (zie gebruiksaanwijzing).
Receptnummer: 3898 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Giuli
Opmerking:
Tip: Als je voorgekookte lasagne hebt, is het verstandig om ze 2 tellen in heet water te dompelen, dat maakt ze soepeler en dan zuigen ze niet al het vocht op.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept