Greetje's gevulde baquettes |
Ingredienten: (4 pers.):
4 nog af te bakken baquettes
2 blikjes kippenragout
scheutje ketjap manis of Maggi
scheutje koffieroom
1 theel. kerriepoeder
| Bereiding:
Oven voorverwarmen - zie gebruiksaanwijzing verpakking Snij de baquettes in de lengte door midden en haal het grootste deel van het broodkruim eruit. Verwarm zachtjes de ragout en voeg de kerriepoeder/koffieroom en ketjap manis of maggi toe. Baquettes volgens gebruiksaanwijzing afbakken en vervolgens vullen met de ragout |
Receptnummer: 3933 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik |
Opmerking: Geef er wat komkommer en cherry tomaatjes bij |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |