Ronny's risotto met andijvie
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak risotto rijst (400 gr)
2 sjalotjes (of 1 ui)
100 gr gedroogde tomaten
200 gr gesneden andijvie
ca 1,2 liter bouillon (kip of tuinkruiden)
200 gr geraspte kaas
Bereiding:
In boter of olie gesnipperde sjalotjes, stukjes gedroogde tomaat en helft van de andijvie aanbakken. Risotto-rijst toevoegen en paar minuten mee laten bakken. Bouillon beetje bij beetje toevoegen aan de risotto (of gewoon water toevoegen en bouillonblokje eroverheen verkruimelen). Zachtjes laten koken, blijven roeren totdat alle bouillon is opgenomen. Vlak voor het eind (na ca 20 minuten) de rest van de andijvie (blijft knapperig als in stamppot) en de geraspte kaas erdoorheen roeren. Mjam!
Receptnummer: 4018 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ronny
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept