Jan's kalfsogen
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr. gehakt
2 sneden oud brood
peper en zout
nootmuskaat
4 eieren
Bereiding:
Meng het gehakt op de gekende manier aan met het geweekt brood, zout, peper en nootmuskaat.
Doe het over in een beboterde vuurvaste schotel.
Druk er 4 holtes in en breek in elke holte een ei.
Strooi er een weinig zout over.
Verwarm de schotel, geplaatst op een vlammenspreider en afgedekt met een deksel, op een matig vuur tot het gehakt gaar en het eiwit ondoorschijnend geworden is.
Receptnummer: 406 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: jan dierckx
Opmerking:
lekker met spinaziepuree
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept