Nieuws   Zoeken 

Esther's Chili Con Carne
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. rundergehakt
2 uien
1 gele,1 rode,1/2 groene paprika
1 blik tomaten blokjes
1 dikke plak rauwe ham in kleine blokjes (of 1 pakje vegetarische worstjes)
1 flinke teen knoflook
1 zakje chili kruiden van "honig"
1 `a 1 1/2 flesje hete chili saus van "heinz"
1 blik kidney bonen
Bereiding:
* Snijd de uien, de paprika's, de rauwe ham (worstjes) in stukjes * Bak de uitjes glazig, voeg dan de ham (worstjes) toe * Dan het teentje knoflook er boven uitpersen. * Voeg de gehakt toe, en rul dit. * Dan zijn de stukjes paprika aan de beurt * Voeg de kidney bonen, en de tomatenblokjes toe * Dan het zakje kruiden(maar laat het mengen met water, zoals op de verpakking staat achterwegen) Voeg ook de chili saus naar smaak toe, en laat dit nog 10 minuutjes pruttelen ....... ** Je kan dit met rijst eten `of gewoon zo....
Receptnummer: 4110 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Esther Vissers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept