Nieuws   Zoeken 

borrelhapjes zoals alleen mijn (=Marlies) moeder die maakt...
Ingredienten: (6 pers.):
3 eieren
12 plakjes runderrookvlees
bakje dadels
klein pakje monchou
walnoten
roombrie
kerstomaatjes
toastjes met sesam
cocktailprikkers
Bereiding:
De eieren hard koken, laten schrikken in koud water, pellen en in vier parten snijden (overlangs). Deze parten in een plakje runderrookvlees wikkelen en vastzetten met een cocktailprikker. De dadels overlangs opensnijden, de pit eruit halen en met een klein lepeltje vullen met monchou. Halve walnoot er bovenop leggen. De kerstomaatjes halveren. Op elk toastje een plakje roombrie en een half kerstomaatje leggen. Eventueel versieren met bieslooksprietjes.
Receptnummer: 4184 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marlies
Opmerking:
Weer eens wat anders dan blokjes kaas en plakjes leverworst...
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept