Nieuws   Zoeken 

Margot's Provencaalse zalm
Ingredienten: (4 pers.):
2 paprika's
gepelde blokjes tomaten (1 groot blik )
2 ajuinen
paprikakruiden, harissa, provencaals kruiden
zalmfilets ( 150gr per persoon )
deegwaren
Bereiding:
stoof de fijngesnipperde ajuinen gaar voeg in stukjes geneden paprika's toe laat sudderen en voeg dan het blik tomaten toe kruid naar smaak giet de saus in een ovenschotel schik de vismoten erop zet 15 minuten in een voorverwarmde oven ( 200° ) dien op met pasta smakelijk
Receptnummer: 4274 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Margot
Opmerking:
Met oranje paprika's smaakt de saus zoeter
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept