Nieuws   Zoeken 

Vis canneloni met mosterdsaus van Sonja
Ingredienten: (2 pers.):
canneloni (125 gr, ongeveer 12 stuks)
200 gr koolvis/kabeljauw
peper en zout
1 ui
2 eetlepels mosterd
1 eetlepel bloem
klontje boter
300 ml melk
Bereiding:
Kook de canneloni zoasl omschreven. Snij de vis in 12reepjes en bestrooi met peper en zout. Stop de vis in de canneloni en leg deze in een ovenschaal. Fruit de ui in de boter, voeg mosterd en bloem toe. Meng vervolgens de melk erbij tot een gladde saus ontstaat. Schenk dit over de gevulde canneloni en dek de schaal af. Gaar laten worden in een oven op 200ÂșC in 30 minuten. De laatste 10 minuten de deksel eraf halen. Het geheel wordt dan mooi bruin.
Receptnummer: 4334 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Erg lekker met sperciebonen of broccoli. Als je geen gekookte groente erbij wil (warme dag) dan wortelsalade erbij. Ik vind zelf extra pittige mosterd er het lekkerst in maar je kan ook een milde variant kiezen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept