Nieuws   Zoeken 

Mols' Thaise curry van aubergines met lamsburger
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram lamsgehakt
1 ei
500 gram aubergine
olie
1 royale el groene currypasta
1 kop kokosmelk
4 blaadjes djeroek poeroet
2 el vissaus
1 el (palm)suiker
Bereiding:
Meng het ei onder het gehakt en vorm 2 lamsburgers. Kruid met peper en zout. Snij de aubergine in schijfjes en bak deze in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Fruit de groene currypasta in 1 el olie tot de geur goed vrijkomt. Voeg de kokosmelk en 1 kop water, djeroek poeroet, vissaus en suiker toe. Roer goed en laat 5' zachtjes koken. Voeg de aubergine toe en laat het gerecht sudderen tot de aubergine gaar is. Bak de lamsburgers.
Receptnummer: 4353 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: mol
Opmerking:
Serveer met basmatirijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept