Nieuws   Zoeken 

Marie-Louise's spaghetti/spinazie schotel met boursin
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. gehakt H.o.h.
500 gr. pomodoro (AH)
1 grote ui
italiaanse kruiden zoals basilicum, oregano
peterselie en paprikapoeder
450 gr. spinazie uit de vriezer
200 gr. spahgetti
groot pakje boursin
Naar snaak zout en peper toevoegen
Bereiding:
De spinazie warm maken zoals aangegeven op de verpakking. Ui in kleine stukjes snijden en fruiten in wat olie. Het gehakt rul bakken. Toevoegen de Italiaanse kruiden en peterselie (gedroogd) en Paprikapoeder. Naar eigen smaak zou ten peper toevoegen. Dan de pomodoro toevoegen en goed laten doorwarmen. Ondertussen kun je de spaghetti alvast gaar koken. Als alles gaar en warm is in een ovenschaal verdelen in lagen. Spaghetti onderop, dan de tomaten/gehaktsaus. Daarboven op de spinazie. Boursin niet uit koelkast halen vooraf, maar op het laatst pas verbrokkelen over het geheel. Even in een voorverwarmde oven of heet simpel een paar minuten in de magnetron. Boursin moet namelijk zacht worden en wat smelten.
Receptnummer: 4437 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Marie-Louise
Opmerking:
Heerlijk recept wat ik zo'n 9/10 jaar geleden heb gekregen van iemand op de camping in Frankrijk. Sindsdien eten we dit regelmatig en de kinderen vinden het nog steeds smullen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept