Nieuws   Zoeken 

monchou-ajam kerrie
Ingredienten: (4 pers.):
4 fijn gesneden sjalotjes
2 tenen fijn gehakte knoflook
3 sprieten sereh (citroengras)
5 el zonnebloemolie
4 dl. water
1 tablet kippenbouillon
4 el kerrie toe
4 ons kipfilet
2 ons ongebakken cashewnoten
1/4 blok santen (geconcentreerde cocosmelk)
MonChou Pan & Oven
zout en peper
Bereiding:
Fruit de fijn gesneden sjalotjes, gehakte knoflook en sereh aan in de zonnebloemolie. Voeg als de sjalotjes aangefruit zijn het water, kippenbouillon en kerrie toe.
Laat dit geheel 5 min. trekken.
Voeg de kipfilet en de ongebakken cashewnoten toe.
Voeg als de kipfilet halfgaar is de santen toe en laat dit op een laag vuur doorkoken tot de kip gaar is.
Al roerend de MonChou Pan & Oven toevoegen.
Breng op smaak met zout en peper.
Dit gerecht kan met witte rijst worden geserveerd en is leuk met verse koriander, citroengras en citroenblad te garneren.
Receptnummer: 447 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept