Yvonne's zalmboterham in de oven of gril |
Ingredienten: (1 pers.):
plakjes gerookte zalm
tomaat
plakjes kaas
oregano
peper
zout
bieslook
wit brood | Bereiding:
Beleg een witte boterham met gerookte zalm daarna doe je er een plakje kaas over dan doe je er aan dunne plakjes gesneden tomaat op. Daarover strooi je peper, zout en oregano. op een rooster van een voorverwarmde oven of grill leggen. dan op 200 graden ongeveer 5 minuten in de oven laten, tot de kaas goed gesmolten is. En klaar is je zalmboterham. |
Receptnummer: 4497 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: yvonne |
Opmerking: Je kunt het recept met allerlei andere kruiden verfijnen. Ook kun je tussen de tomaat en kaas olijven leggen. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |