Nieuws   Zoeken 

Els' rookworsthachee
Ingredienten: (4 pers.):
4 uien
2 rookworsten
boter
1/2 runderbouillontablet
1 laurierblaadje
mespnt kruidenagelpoeder
1 el azijn
1 el maizena
zout en peper
Bereiding:
Snijd de uien in ringen en de rookworsten in plakjes Verhit de boter en bak de ui ong 5 minuten zachtjes. Verkruimel het bouillontablet erover. Voeg een halve liter water toe plus het laurierblaadje, de azijn en de kruidnagelpoeder. Laat het met de deksel op de pan ong. 15 minuten zachtjes stoven. Doe dan de rookwarst erbij. Roer de maizena met 2 el water tot een glad papje en voeg het toe. Goed roeren tot het gebonden is. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappeltjes en bietjes of rode kool erbij en je hebt een simpele maar o zo lekkere maaltijd.
Receptnummer: 4568 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept