Bruschetta met roerei
Ingredienten: (4 pers.):
1 rijpe trostomaat
1 klein voorgebakken stokbrood
3 teentje knoflook
ca. 1 1/2 dl olijfolie
2 eieren (M)
2 el slagroom
20 gr. boter
peper
zout
1 el fijngeknipt bieslook
Bereiding:
Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd het stokbrood in schuine sneetjes. leg de sneetjes naast elkaar op een ovenrooster en rooster ze onder de hete grill lichtbruin. pel de teentjes knoflook en pers ze boven de olie uit. Bestrijk de sneetjes brood ermee. klop intussen de eieren met de slagroom los. smelt de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat het eimengsel al roerende stollen. Schep de tomaatstukjes erdoor en breng alles op smaak met peper en zout. verdeel het eimengsel over de sneetjes brood en garneer met bieslook
Receptnummer: 457 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept