Nieuws   Zoeken 

Patricia's krieltjes met kabeljauw in roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje monchou roomkaas
1 komkommer
250 gram kabeljauwfilet
verse bieslook
peper en zout
1 zakje minikrieltjes
Bereiding:
Schil de komkommer, verwijder het vruchtvlees en snijd de komkommer in blokjes. Snijd de kabeljauwfilet in kleine stukken. Verhit wat boter in een ruime hapjespan. Bak de stukken vis ongeveer 3 minuten en voeg vervolgens de komkommer toe. Stoof het geheel vervolgens 5 minuten op een zacht vuur. Kook ondertussen de CĂȘlaVĂ­ta krieltjes gaar volgens de verpakking. Voeg de in stukjes gesneden roomkaas toe aan de vis en laat deze smelten tot een romige saus onstaat. Voeg naar smaak bieslook, zout en peper toe. Serveer met gekookte minikrieltjes en wat salade.
Receptnummer: 4631 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: patricia
Opmerking:
snel en simpel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept