Romige yoghurt met fruit
Ingredienten: (4 pers.):
1 banaan
4 schijven ananas (blik)
1 sinaasappel
3 el cashewnoten
400 gr. magere kwark
1 bakje roomyoghurt perzik/passievrucht (150 gr.)
Bereiding:
Pel de banaan en snijd hem in schuine plakjes. Snijd elke schijf ananas in 8 stukjes. Boen de sinaasappel onder stromend water schoon en rasp de schil dun af. Schil de sinaasappel dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkende sap op. Hak de cashewnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan lichtbruin. Schep de sinaasappelrasp erdoor. Klop de kwark met de roomyoghurt door elkaar. Verdeel het kwarkmengsel met het fruit over 4 schaaltjes. Garneer met het cashewnotenmengsel.
Receptnummer: 465 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept