Vispasteitje met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
8 ontdooide plakjes bladerdeeg
beetje water
1 zakje witte saus
350 gr. groenten naar keuze
250 gr. zalmfiletstukjes
kerriepoeder
peper
zout
Bereiding:
Steek 8 grote cirkels uit de ontdooide plakjes bladerdeeg. Steek uit 4 cirkels 4 kleinere cirkels. Plak de cirkelrandjes met water op de grote cirkels. Bak de pasteitjes en de kleine cirkeltjes in een voorverwarmde oven (200 C) in ca. 15 min. goudbruin en gaar, Bereid het zakje witte saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de gekookte groenten (beetgaar) en de zalmfiletstukjes toe en kook de zalm gaar. Breng alles op smaak met kerriepoeder, peper en zout.
Verdeel het over de pasteitjes en serveer direct.
Receptnummer: 469 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept