Bladerdeegtorentje met chocolademousse
Ingredienten: (3 pers.):
6 ontdooide plakjes bladerdeeg
losgeklopt ei
6 el amandelschaafsel
Passie voor chocolademousse (Mona)
poedersuiker
Bereiding:
Snijd de ontdooide plakjes bladerdeeg schuin middendoor. Bestrijk ze met losgeklopt ei en prik ze met een vork in. Strooi er de amandelschaafsel over. Bak de driehoekjes op een ingevet bakblik in een voorverwarmde oven (200 C) in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Leg 4 driehoekjes op elk bord. Schep er met 2 lepels mooie eivormige bollen mousse op. Herhaal deze lagen. Dek het af met de rest van de driehoekjes en bestuif met poedersuiker
Receptnummer: 471 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept