Anna's varkenshaasje
Ingredienten: (6 pers.):
3 varkenshaasjes goed insmeren met zaanse mosterd
1 rode paprika
1 groene paprika
4 ons champions
3 uien
1 teentje knoflook
1 klein blikje tomatenpuree
1 theelepel sambal
1 theelepel stroop
1 eetl. mayonaise
1 glaasje cognac
room
Bereiding:
Haasjes ongeveer 15 min bruin bakken. Vlees uit de pan halen en in stukjes snijden. In het zelfde vet de ui, paprika in ringen gesneden, de knoflook en de champions bakken. Dan de tomatenpuree, sambal, stroop, mayonaise erbij, en blussen met de cognac. Afmaken met de room en tenslotte de vleesblokjes erbij doen. Peper en zout. Kan ook meer sambal in. Dit gerecht is lekker met stokbrood,frite's of lintmacaroni.
Receptnummer: 4740 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 24 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept