Marian's Losie agoe metie (Surinaams)
Ingredienten: (2 pers.):
500 gram magere speklapjes
Marinade:
1 kopje Soya Saus (Yellow Label uit een blijk)
(te koop bij toko)
1/2 t.l. gemberpoeder
1 t.l. vijfkruidenpoeder
1 mespunt ve-tsin
1 e.l. donkerbruine suiker
4 tenen knoflook (geperst)
Bereiding:
Vlees ca. 1,5 uur in marinade zetten. Vlees uit marinade halen en droog deppen. Dan in koekepan, oven of grill bakken. Of in de zomer op de barbeque. Je kunt natuurlijk ook "gewoon" varkensvlees, kip of spare-ribs gebruiken.
Receptnummer: 4766 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min. | Meer recepten van: marian rademaker
Opmerking:
Dit recept is een beetje aangepast, maar eigenlijk uit een Surinaams kookboekje. Maar is altijd een succes, vandaar dat ik dit nu aan jullie doorgeef. Het boekje is van Ilse-Marie Dorff
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept