Nieuws   Zoeken 

Kalfs cordonblue met tomatensaus van Sandy
Ingredienten: (4 pers.):
4 kalfs lapjes
4 plakjes kaas
4 vellen hesp
2 eetl tomatenpuree
1l water
2 dl room
peper en zout
houte prikkertjes
100 gr boter
Bereiding:
beleg de lapjes met kaas en hesp. rol ze even op. steek ze vast met de prikkertjes laat boter smelten.bak de cordonblue even op laag vuurtje. bereid uw rijst of aardappelen. de tomaten saus:1l water in een steelpan voeg de tomatenpuree toe.laat even koken. indien uw vlees klaar is ,voeg je de room bij de tomatensaus.
Receptnummer: 4864 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: sandy
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept